Shopping Cart

No products in the cart.

Frequently Asked Questions

Ko smo mi?

Dizajniramo, proizvodimo I prodajemo udobnu, kvalitetnu I jedinstvenu žensku garderobu. Naš tim profesionalaca dizajnira I izrađuje odeću od najkvalitetnijih materijala I po najnovijim tehnologijama. Proizvode promovišemo, prodajemo I isporucujemo kupcima širom sveta.

Kako da kupite?

Posetite našu onlajn prodavnicu, odaberite svoj proizvod, veličinu, dizajn I količinu, a zatim kliknite na dugme dodaj u korpu. Kada završite sa odabirom kliknite na checkout I sledite dalja uputstva. Ako ste prvi put kupac, od Vas će biti zatraženo da se registrujete I kreirate profil. Takođe ćete biti upitani za adresu kao i za adresu za dostavu. Ako su iste, dodajte istu adresu u oba polja, ili u suprotnom , obe adrese.

Dostava

Dostava u Srbiji je besplatna. Dostavljamo putem kurirskih službi. Isporuka obično traje do 7 dana. Proizvod se isporučuje u originalnom pakovanju, sa dodatnom zaštitnom ambalažom. Kod paketa koji se dostavljaju u inostranstvo, poštarinu plaća kupac.

Način plaćanja

Plaćanje u Srbiji može bit pouzećem ili platnim karticama. U slucaju kupovine I slanja paketa u inostranstvo plaćanje je moguće isključivo platnim karticama.